Konserter


rammstein - ekstrakonsert!   26./27. juli 2020 // granåsen

Konserten med Rammstein på Granåsen 26. juli ble utsolgt på én time og etterspørselen har vært enorm. Aldri før har et metalband solgt like mye billetter i Norge som de tyske pyroheltene. Det er derfor med stor glede at vi nå kan dele at det blir ekstrakonsert med det legendariske bandet på samme sted 27. juli!

«Rammstein-fans har kontinuerlig etterspurt flere billetter til konserten i Trondheim og responsen fra fans og media etter konserten i Oslo i august har vært enorm. Vi har virkelig jobbet hardt for å få dette til og det er utrolig at det skjer! Det kommer til å bli en av de største konsertopplevelsene som Norge og Trondheim noen gang har sett. To stadionkonserter etter hverandre, med det største rockebandet og det villeste showet i verden. Fantastisk!» - Mark Vaughan, ansvarlig arrangør i All Things Live


Med den største sceneproduksjonen vi noen gang har sett inntok Rammstein Ullevaal Stadion i august tidligere i år. 30.000 publikummere fikk med seg den strålende konserten og man skal lete lenge etter et mer spektakulært show. Selv for de som ikke nødvendigvis har tysk industrimetal som en del av den daglige musikalske dietten.

Alle anmeldere som var til stede trillet en soleklar sekser på terningen. VG konstaterte at «en kveld i rocketeateret blir neppe villere – eller mer tilfredsstillende – enn dette», mens Aftenposten omtalte konserten som «kompromissløs kunst og velregissert kommersiell kvalitet i lysende forening.» Det var pyro, magi og flaggermuslignende konfetti om hverandre.


Om noen skulle være i tvil om Rammsteins rolle som et av de største bandene i verden, så burde utgivelsen av albumet Rammstein og deres første stadionturné sette en effektiv stopper for det. Albumet, bandets syvende, gikk rett til toppen av albumlistene i flere europeiske land, og turneen solgte ut på rekordtid og sanket begeistrede anmeldelser fra både kritikere og fans.


«Det er vanskelig å forestille seg at en hardrockkonsert kan bli stort mer velregissert – eller bedre – enn dette. Måtte disse gærne tyskerne holde på i 25 år til. Minst.» - VG, 6/6


«Kombinasjonen av teater og stor musikk blir ikke gjort bedre enn når Rammstein treffer.» - Aftenposten, 6/6


«Showet de leverte på Ullevaal i kveld var uangripelig perfeksjonert. Velsmurt, velregissert og helt toskete underholdende.» - Dagbladet, 6/6


«TERNINGKAST TUSEN!» - Radio Rock


«Det går ikke an å lage slike konserter. For hvor i all verden skal man gå etter dette?» - Musikknyheter, 10/10


De sparte ikke på kruttet på Ullevaal Stadion og kommer neppe til å gjøre det i Trondheim. Hold av datoen og stålsett deg for et ellevilt og fascinerende show på Granåsen 27. juli!

Billettene i salg via Eventim.no fredag 6. desember kl. 10.00

LIVESENTRALEN


Livesentralen – en lokal og uavhengig konsertarrangør med et brennende engasjement for konsertbyen Trondheim. 

Livesentralen er startet av TRD Live og Liveco, som består av erfarne konsertarrangører som til sammen har bidratt med 1,2 millioner solgte konsertbilletter i Trondheim siden år 2000. 

Spennende ting er på gang. Stay tuned!

Våre Konserter


26. juli 2020:          Rammstein (Granåsen) - utsolgt
27. juli 2020:          Rammstein (Granåsen) - EKSTRA!

Tidligere Konserter
7. februar 2020:     A-ha (Trondheim Spektrum)
23. januar 2020:    Geoff Tate (Byscenen)
12. oktober 2019:  Bob Hund (Byscenen)

Følg Oss


Følg oss gjerne i sosiale medier, hvor vi har 
mye informasjon, forsalg av billetter, konkurranser, m.m.

2020 © Livesentralen. All Rights Reserved.